10.08.2020

Доверието, оказвано на производител като Lysoform от десетилетия, го задължава да предоставя изчерпателни научни и технически съвети и обучение на потребителите:

  • Къде и кога да дезинфекцирате или къде и кога не;
  • Как най-добре да дозирате: как правилно да използвате съответния продукт, така че да се намалят възможните негативни влияния върху хора, животни, предмети и околната среда.

Дезинфекцията и антисепцията буквално означават убиване или инхибиране на микроорганизми и деактивиране на вируси.

С консултантската си услуга за технология на приложение Lysoform се опитва да реши проблемите на клиентите на място, например когато става въпрос за правилната дезинфекционна обработка на повърхностите или ремонт и/или поддръжка на устройства, които разпределят дезинфектанти.
Lysoform не изгражда никакви устройства, но работи в съвещателен капацитет с водещи производители, за да препоръча най-доброто решение за всеки клиент.

Корпоративната философия на Lysoform е ангажирана с етичните стандарти, базирани на повече от 100-годишна традиция. Компанията вижда своята задача в разработване на смислени и функционални решения на проблема за клиента. Никога не е бил търсен съмнителен успех с каквито и да е научно обосновани модни тенденции.
Защитата на околната среда и здравето е от съществено значение за Lysoform още от времето, когато много малко хора можеха да предоставят съвременни и адекватни решения за едновременно опазване здравето и живота на хората, но и с грижа към заобикалящата ни среда. Решаващият критерий е ползата, която е възможна с предлаганите продукти.

Вашият коментар

X