Дезинфектант за ръце SILKMED е с два налични аромата – “Cool” и “Floral”. Придава привлекателно ухание на ръцете Ви и ги оставя с усещането за свежест и чистота. Почистването на ръцете не трябва да бъде агресивно. Ето защо, едновременно с дезинфекцията, Silkmed и се грижи за кожата на Вашите ръце.

Специално разработената формула е напълно ефективна само след 30 секунди.

Препаратът за почистване на ръце SILKMED е лесно приложим върху кожата и елиминира 99.999% от бактерии, гъбички и различни вируси.

Дезинфектант за ръце SILKMED е продукт на Helvetic MEDICAL AG

Helvetic Medical AG е иновативна компания, базирана в Цоликон близо до Цюрих. Тя е специализирана в разработването и продажбите на медицински продукти в сектора на начин на живот. Нашите служители са доказани специалисти в съответните области и комбиниран дългогодишен опит с квалифицирано научно ноу-хау.

Разклатете добре преди употреба!

Изчерпан

Изтриване
Дезинфектант за ръце SILKMED с два налични аромата - чистота и свежест за ръцете Ви навсякъде, по всяко време, само за 30 секунди.
 • SILKMED ОЗНАЧАВА ШВЕЙЦАРСКО КАЧЕСТВО

  Най-високото качество на производство, само може да ви увери в ефективността на SILKMED. Следователно, SILKMED е 100%, произведен в Швейцария. Без никакви компромиси. Нашето производство е стриктно по препоръките за ДПП (добра производствена практика).

 • SILKMED ОЗНАЧАВА ДОВЕРИЕ

  Нашата специално разработена формула е напълно ефективна само след 30 секунди. Лесно приложим върху кожата на ръцете Ви, SILKMED елиминира 99.999% от бактерии, гъбички и различни вируси.

 • SILKMED ОЗНАЧАВА БЕЗОПАСНОСТ

  Институтът по Хигиена ''Nord GmbH", разположен в Грайфсвалд (Германия), потвърждава високо ефективността на дезинфектант за ръце SILKMED (съгласно EN/DIN/ISO 1500).

 • SILKMED ОЗНАЧАВА ЕЛЕГАНТНОСТ

  SILKMED ясно завършва елегантната си визия в ледено синьо или ярко оранжево. Естествени екстракти като лайка, хамамелис Вирджиния се грижат за доброто овлажняване на ръцете ви и за тяхната продължителна свежест.

 • SILKMED ОЗНАЧАВА ГРИЖА

  Естествените съставки на SILKMED помагат за добрата дезинфекция на кожата ви. Двата налични аромати "Cool" и "Floral" придават привлекателен аромат на ръцете ви и ги оставя с усещането за свежест и чистота. Съвременната дезинфекция не трябва да бъде агресивна.

 • SILKMED ОЗНАЧАВА ЛУКС

  Със стилния си дизайн SILKMED се превръща луксозен аксесоар за всяка ситуация. Дали се забавлявате с приятели или бизнес среща SILKMED означава дезинфекция със стил.

Разклатете добре преди употреба!

Допълнителна информация

Тегло 0.100 kg
Есенция

Cool, Floral

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Изтриване