Ортомол Немури Найт е хранителна добавка, която съдържа микронутриенти за нервната система.

Витамин В6, ниацин, магнезий, екстракт от мелиса, екстракт от хмел, екстракт от зелен чай, глицин, L-триптофан, мелатонин.

  • Витамин В6, ниацин и магнезий допринасят за нормалната умствена функция на нервната система.
  • Мелатонинът допринася за съкращаване на времето за заспиване. Положителният ефект се забелязва, когато 1 mg Мелатонин се приеме малко преди лягане.
  • Мелатонинът подпомага за облекчаване на субективните усещания при голяма часова разлика. Позитивният ефект се забелязва при прием на 0,5 мг мелатонин малко преди лягане на първия ден от пътуването и също така първите дни след пристигане в дестинацията.

84.00лв. с ДДС

Ортомол Немури Найт е релаксираща топла напитка, комбинирана с прецизно балансирани микроелементи за нервната система, растителни екстракти за релаксация и аминокиселини, които Ви помагат да спите.

Немури-неко – „спящата котка“ – е символ на мир и спокойствие. Да постигнем спокоен и пълноценен сън в нашето забързано и стресиращо ежедневие често е трудна задача.

Ортомол Немури Найт – за Вашия вечерен релакс.

Произведени в Германия.

Хранителните добавки не са заместител на здравословното и балансирано хранене и трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.

Не съдържа лактоза и глутен.

В случай, че приемате лекарства за депресия (например инхибитори на моноамин оксидазата, селективни инхибитори на обратното поемане на серотонин) или при нарушения на съня или при приемане на лекарства проив паник атаки ( например Леводопа ), задължително се консултирайте с Вашия лекар преди прием на Orthomol Nemuri Night.

Не се препоръчва употреба заедно с алкохол, преди шофиране, при работа с машини.

Orthomol Nemuri Night съдържа лесно достъпни въглехидрати (4 g в дневната доза). Този продукт трябва да се използва само с внимателен контрол на метаболизма в случай на нарушаване на глюкозния толеранс.

Не трябва да се използва по време на бременност и кърмене или от деца.

 

Минимална поръчка 3 броя!!!

1 дневна доза от 10 g топла напитка на прах

Състав За една дневна доза % NRV**
Мелатонин 1mg

Витамини
Ниацин 16 mg NE* 100
Витамин B6 1.4 mg 100

Минерали
Магнезий 180 mg 48

Други
L-триптофан 500 mg ***
Глицин 3,000 mg ***
Екстракт от маточина 200 mg ***
Екстракт от хмел 50 mg ***
Екстракт от зелен чай, включително 200 mg ***
Теанин 70 mg ***

* NE = Еквиваленти на ниацин
** NRV = Референтна стойност на хранителните вещества съгласно Регламент № 1169/2011 на ЕС
*** Няма налична препоръка на ЕС

 

Съставки:

Глицин (30%), Малтодекстрин, Магнезиев лактат, Декстроза, L-триптофан (5%), Ябълчена киселина, Екстракт от маточина (от Мелиса официалис) (2%), Екстракт от зелен чай с Тианин (от Камелия синенсис) (2%), Тианин, Овкусител, Лимонена киселина, Екстракт от хмел (от Хумулус лупулус) (0,3%), Никотинамид, Ацесулфам К (подсладител), Сукрралоза (Подсладител), Пиридоксин хидрохлорид, Мелатонин

Изсипете съдържанието на едно пакетче в чаша и добавете вода, която е гореща, но вече не ври. Разбъркайте, за да се разтвори.

Напитката може да се пие като част от вечерен ритуал, може би докато четете хубава книга.

Orthomol Nemuri нощни топли напитки гранули са хранителна добавка, която съдържа мелатонин като принос за намаляване на времето, необходимо за заспиване. Съдържа също екстракт от маточина, екстракт от хмел, глицин и L-триптофан.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Допълнителна информация

Тегло 0.500 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.