Ортомол Спорт е хранителна добавка, която съдържа важни микроелементи за доброто представяне в спорта. Съдържащият се магнезий спомага за нормалния метаболизъм на енергия и нормалната мускулна функция. Orthomol Sport съдържа още L-карнитин, коензим Q10 и омега-3 мастни киселини.

  • Магнезият и калцият допринасят за нормалната мускулна функция.
  • Витамините от В-комплекс, витамин С, а също и калций, магнезий, желязо, мед и йод допринасят за нормалния метаболизъм на енергия.
  • Витамин С допринася за поддържането на нормалната функция на имунната система по време и след интензивни физически тренировки.
  • Желязото допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин, както и за нормалния транспорт на кислород в тялото.

Ортомол Спорт е най-добрият начин да подкрепите спортните си амбиции: с ежедневна грижа за физическото натоварване, възстановяването и издръжливостта.

Без прохормони и нандролон.

Без замърсяване с допинг вещества, резултат от процеса по безопасността на производството.

Изчерпан

Ортомол Спорт подпомага физическото натоварване. Комплексът B-витамини е в основата на енергийния метаболизъм на тялото. Те играят подкрепяща роля във всички процеси, генериращи енергия. Ортомол Спорт съдържа L-карнитин и коензим Q10, които участват в енергийния метаболизъм.

Фолиевата киселина, витамин В12, витамин В6, желязото и медта подкрепят растежа на клетката и нейното възстановяване. Пантотеновата киселина, биотинът, витамин А и цинкът са същностно важни при зарастването на рани. Есенциалните мастни киселини (Омега-3 мастни киселини) оказват положително въздействие върху сърдечносъдовата система. Те включват преди всичко докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (EPA). Това са полиненаситени мастни киселини, които са компоненти на клетъчните мембрани, наред с други предимства.

Витамините С, Е и А, както и микроелементите цинк, селен, желязо и мед помагат да се засилят защитните сили на организма чрез неутрализиране на многото свободни радикали, образувани по време на тренировки. Също така подкрепят имунната система. Съпротивителните сили се подпомагат и от фитонутриенти (бета- каротин или цитрусови биофлавоноиди) .

Тъй като безопасността е наш приоритет, производството на Ортомол Спорт е сертифицирано в съответствие с единствения световен и всестранен стандарт на система за управление качеството на безопасността на храните – DIN EN ISO 22000/GMP.
Включването на Ортомол Спорт в „Списъкът от Кьолн” (Центъра за профилактично изследване на допинг, разположен в германския град Кьолн) е един допълнителен показател за неговата безопасност. Продуктите, които са включени в списъка тук, постоянно биват изследвани, за да е сигурно, че не съдържат прохормони и нандролон. Подробна информация по тази тема може да бъде намерена на: www.koelnerliste.com

Произведени в Германия.

Хранителните добавки не са заместител на здравословното и балансирано хранене и трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.

 

Минимална поръчка 3 броя!!!

1 дневна порция от 20 ml (23,9 g) плюс 1 таблетка и 1 капсула (1,6 g)

Състав За една дневна доза  % NRV**
Витамини
Витамин A 750 μg RE° 94
Витамин D 15 μg (600 IU°°) 300
Витамин E 36 mg alpha-TE°°° 300
Витамин K  60 μg 80
Витамин C 300 mg 375
Витамин B1 (Тиамин) 3 mg 273
Витамин B2 (Рибофлавин)  3.6 mg 257
Ниацин 35 mg NE* 219
Витамин B6 5 mg 357
Витамин B12 9 μg  360
Фолиева киселина 500 μg 250
Биотин 150 μg 300
Пантотенова киселина 18 mg 300
Минерали и микроелементи
Калций 200 mg 25
Магнезий 150 mg 40
Желязо 5 mg 36
Цинк 5 mg 50
Мед 1000 μg 100
Селен 30 μg 55
Хром 30 μg 75
Молибден 50 μg 100
Йод 100 μg 67
Фитонутриенти
Цитрусови биофлавоноиди 5 mg ***
Бета-каротин 2 mg ***
Лутеин 800 μg ***
Ликопен  200 μg ***
Есенциални мастни киселини
Омега-3 мастни киселини, включително 150 mg ***
    Докозахексаенова киселина (DHA) 50 mg ***
    Ейкозапентаенова киселина (EPA)  80 mg ***
 Други микронутриенти
L-карнитин 300 mg
Коензим Q10 15 mg

° RE = Еквиваленти на ретинол
°° IU = Международни единици
°°° alpha-TE = Алфа-токоферол еквиваленти
* NE = Еквиваленти на ниацин
** NRV = Референтна стойност на хранителните вещества съгласно Регламент на ЕС No 1169/2011
*** Няма препоръка на ЕС

Приемайте течността заедно с таблетката и капсулата, всеки ден по време на или след хранене.

Препоръчваме продуктът да се приема известно време преди или след спортното занимание.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Изчерпан